General

CURS INICIACIÓ A LA ROGAINE

21, 28 i 30 DE MARÇ DE 2019

Hola Piris!!

Aquest any estrenem una nova formació!!!

Per tots aquells socis i sòcies que es vulguin iniciar en el món de la Rogaine, els propers dies 21, 28 i 30 de març realitzarem el 1r Curs de formació en la Rogaine.

La rogaine és un esport que té com a característica l’orientació, aquest es realitza normalment a la muntanya. Es treballa en equip amb l’objectiu d’aconseguir, en un temps determinat, el nombre màxim de fites que venen donades en un mapa específic i que cal saber interpretar.

El curs que proposem des de la secció de muntanya és aprendre com s’interpreten els mapes, simbologia, estratègia i normativa de les rogaines. El curs es desenvoluparà en tres dies, tots tres d’obligada assistència. 

Els requisits són, estar en bona forma, (poder córrer en una mitjana de 7,8 minuts el kilòmetre) i estar federat.

El curs té un màxim de 15 participants que omplirem per rigorós ordre d’inscripció, donant preferència aquells que encara no han gaudit de cap formació subvencionada del Piri. 

Caldrà fer un pagament de 20 euros que s’empraran per a les inscripcions a la cursa de Riudebitlles.

El curset tindrà 2 sessions teòriques, una el dijous  21 de març de 19h a 21h i l’altre el dijous 28  de Març de 19h a 21h a l’altell del Piri. . Les dues sessions teòriques són obligatòries per poder fer la pràctica que serà el 30 de març al matí.

L’objectiu del curs serà organitzar un bon equip Piri  per participar a la Cursa solidària Valls de l’Anoia-Riudebitlles que es farà el 28 d’abril.

Aquesta activitat està subvencionada íntegrament pel piri.

Feu les inscripcions a muntanya@piri.cat , i poseu:

Nom i Cognoms

Mòbil

DNI o número sòci Piri

Mail

Responsables de l’activitat: Tona Margarit & Joan Godet