Flama del Canigó 2018

Ens Arriba aquet oferiment de la gent que cada any recull la Flama al Canigó.  Si vols participar en aquesta iniciativa i viure una experiència de portar el foc que ha d’encendre les fogueres de Sant Joan  possa’t en contacte amb la Sol Torralba , al  correu electrònic  torralba_sol@yahoo.es 

 

“Hola a tothom.

Un any més sembla que superat el “mur” de Setmana Santa és el moment de posar-nos en marxa per tornar a reviure la Flama del Canigó. Des de El Masnou ens permetem de fer aquest primer pas.

És ja el moment de tornar a caminar i trobar-nos per enfortir els lligams entre les persones i les nostres poblacions amb aquesta tradició.  Què us sembla convocar-nos tots a una reunió per acabar de concretar,  parlar, revisar, modificar, inclús millorar amb el que calgui la baixada de la Flama d’enguany?

La proposta és que tothom plantegi dates que pugui tenir lliures per fer la reunió. Data, lloc, hora (a ser possible tard per anar bé a tothom o a la majoria) i sobretot propostes, plantejaments, opinions, etc.  Valdria la pena fer-ho en dates no molt avançades per tenir temps de convocar, si calgués, una altra reunió. Just ens quedem dos mesos i escaig.

Comuniqueu-vos amb entitats i/o persones que creieu que puguin voler col·laborar per així fer més gran la colla. Ja sabem que no tots els anys és possible poder-hi ser.

Tots estem a disposició de tots.  Feu propostes!

Gràcies pel vostre suport”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad