Benvolguts/des socis/es: 

Us volem fer coneixedors d’una iniciativa que des de la secció de Natació del PIRI estem organitzant pel cap de setmana del 1 i 2 de Juny de 2019 a l’Illa de Formentera. No es tracta de cap travessa oficial, ni de cap competició; és una sortida per fer grup i conèixer aquesta illa des d’un altre punt de vista, nedant i en vàries etapes. 

Ens hem proposat, a part de nedar, dur a terme una acció solidaria col·laborant amb l’associació SUPERACCIO (http://www.superaccio.org ) . Es tracta d’una associació sense ànim de lucre, fundada al 2013 a Barcelona per quatre persones que destaquen per les seves capacitats educatives, esportistes i, sobretot per la seva vocació social, que van veure en l’esport una sortida per als joves amb vides difícils. Concretament, el treball i l’entrenament en diferents modalitats esportives són el vehicle que fan servir per col·laborar amb els joves que, per diferents motius, han estat maltractats pel “sistema”, o no han tingut oportunitat de conèixer o desenvolupar els estris necessaris per poder adaptar-se. En aquest link podreu veure un petit resum de qui son i que fan: 

Des de la nostra secció hem planificat pel proper mes de març fer una classe de natació amb aquests nois i noies, amb la nostra entrenadora, Dolors Jané, i varis integrants del grup. L’objectiu es poder anar col·laborant durant tot l’any amb ells i que ens acompanyin a la nedada de Formentera. 

També hem fet els banyadors solidaris, que podreu adquirir a través de la paradeta del PIRI. Taymory, la marca que ens produeix els banyadors de la secció, s’ha sumat a l’acció i ens ha ofert uns descomptes especials. Del preu de venta de cada banyador es destinarà 12€ a fer una donació a SUPERACCIO; és per això que us demanen la vostra ajuda per difondre-ho a tots els vostres familiars, amics i coneguts. Els banyadors es podran comprar fins el dia 15 de març de 2019 i els podreu recollir pel PIRI a partir del dia 23 de maig. 

Moltes gràcies a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad