General

STAGE NATACIÓ LLORET’18

Des de que l’especialització és un valor en alça el sentir ha perdut relleu fins que professionals de la natació, amb experiència i coneixement sobrer, deixen anar la frase de que hem de buscar la pròpia sensibilitat en la braçada, en el picar de peus i en el nedar en la seva totalitat.

D’entrada sorprèn l’afirmació quan fa dies que s’acumulen piscines i piscines, quan se sumen metres i metres nedats però després de les magnífiques explicacions tècniques, de les sèries de perfeccionament, de les lliçons teòriques de l’staff tècnic que, aquests, afegeixin que hem de buscar un sentit i el sentir en el nedar, fa que el cap de setmana hagi resultat quelcom més que unes sessions d’entrenament i perfeccionament.

Vàrem entendre que per més ben pensat i organitzat que pogués estar un stage de natació, que va estar-ho (gràcies Pere), que per més bona companyia i ganes de compartir (gràcies clubs), que van ser-hi, que per més implicació del entrenadors, que vessava pels seus porus (gràcies Dolors, Roger i Roger) cadascú havíem de buscar dins nostre per entendre què ens empenyia a seguir nedant.

Aquesta és potser la millor avantatge d’acudir a un intensiu de natació. Les hores acumulades i els metres sumats obliguen a deixar de rumiar per sentir.

Cap de setmana de natació. Desembre 2018. Lloret de mar

Esteve Rodon