Des de que l’especialització és un valor en alça el sentir ha perdut relleu fins que professionals de la natació, amb experiència i coneixement sobrer, deixen anar la frase de que hem de buscar la pròpia sensibilitat en la braçada, en el picar de peus i en el nedar en la seva totalitat.

D’entrada sorprèn l’afirmació quan fa dies que s’acumulen piscines i piscines, quan se sumen metres i metres nedats però després de les magnífiques explicacions tècniques, de les sèries de perfeccionament, de les lliçons teòriques de l’staff tècnic que, aquests, afegeixin que hem de buscar un sentit i el sentir en el nedar, fa que el cap de setmana hagi resultat quelcom més que unes sessions d’entrenament i perfeccionament.

Vàrem entendre que per més ben pensat i organitzat que pogués estar un stage de natació, que va estar-ho (gràcies Pere), que per més bona companyia i ganes de compartir (gràcies clubs), que van ser-hi, que per més implicació del entrenadors, que vessava pels seus porus (gràcies Dolors, Roger i Roger) cadascú havíem de buscar dins nostre per entendre què ens empenyia a seguir nedant.

Aquesta és potser la millor avantatge d’acudir a un intensiu de natació. Les hores acumulades i els metres sumats obliguen a deixar de rumiar per sentir.

Cap de setmana de natació. Desembre 2018. Lloret de mar

Esteve Rodon

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad