26-27 Març  i 2-3 d’ Abril

Dirigit a sòcies i socis Piris des de la secció de muntanya!!

Com sabeu, el Piri amb el seu neguit per què les seves sòcies/s tinguin els nivells bàsics de seguretat i progressió en muntanya alpina, ofereix durant la temporada nival un curs d’esquí de muntanya!!
En Xavier González, Vicenç Sánchez i en Jordi Ferrer, tècnics en esquí de muntanya, us ensenyaran com progressar i com traçar itineraris amb els esquís de pujada, com utilitzem les pells de foca i les ganivetes, voltes “maria”, diferents tècniques en descens, com interpretar les zones de perill d’allaus, com ens orientem i molts altres coneixements interessants per començar a fer aquesta activitat amb uns criteris mínims de seguretat.

Per fer el curset es demana un nivell mínim d’esquí equivalent a baixar per pistes vermelles.

En el curs, hi ha un màxim de 12 participants que omplirem per rigorós ordre d’inscripció.
El preu és de 110 € pels federats i 145 € pels no federats.
El curset tindrà 1 sessió teòrica, dimarts 22 de març de 19 h a 21 h en les golfes del Piri. Caldrà portar llibreta i bolígraf. Les sessions teòriques són necessàries per poder fer la pràctica.

Les sortides pràctiques seran el 26-27 de març i el 2-3 d’abril. Les localitzacions es decidiran la setmana de la sortida en funció d’on tinguem les millors condicions de neu per fer el curs.
Les pernoctacions es faran a cases rurals o refugis. El cost del refugi i el desplaçament va a càrrec de cadascú.
El Piri té material a disposició dels socis (piolets, grampons, DVA’s , sonda i pala, etc) que serà obligatori portar al curs a més d’un casc (pot ser de bici o escalada si no teniu d’esquí de muntanya) esquís de muntanya i botes d’esquí de muntanya.
Cal estar federat o tenir assegurança temporal de cap de setmana de la Federació.
El curs està subvencionat pel PIRI. Per tant, per poder participar del curs s’ha de ser soci.
Feu les inscripcions aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad