PIRI

SECCIÓ senderisme

Sortides de caminant

Presentació

Gaudim de la natura i el territori a través del senderisme.

La secció de Senderisme del Piri aquesta formada per totes aquelles persones amants de la natura, amb el desig de caminar, conèixer nous llocs, tant com socis del centre excursionista Piri, com tots aquells que, no sent-ho, vulguin provar l’experiència de caminar.

El senderisme és una activitat esportiva que es desenvolupa en el medi natural. Una activitat perfecta per a prendre-se-la amb calma, gaudir en companyia, compartir moments, experiències, i desconnectar de la rutina.

La pràctica continuada del Senderisme aporta beneficis per al benestar general de les persones, principalment per la pràctica de l’activitat física.
Participa amb nosaltres

Objectiu

Practicar el senderisme amb la finalitat de gaudir de la natura i conèixer el territori.

NORMES DE FUNCIONAMENT

Podran participar en aquestes activitats tots els socis del Piri i, els convidats que no siguin socis.
Per a poder participar en les sortides és necessari estar en possessiu de la llicència de la FEEC (Federació d’entitats Excursionistes de Catalunya) www.feec.cat.

Aquesta Llicència és necessària per a tenir cobert amb caràcter individual el risc d’accident, la responsabilitat civil davant tercers/as i gaudir d’altres avantatges, com ara descomptes en els serveis dels refugis, descomptes en botigues d’esport, publicacions, etc. Per federar-se s’haurà de consultar el quadre de modalitats i preus i triar la que s’adapti a les pràctiques esportives que es realitzaran i al territori on seran desenvolupar-les.

La vigència de la targeta de federat/a és d’un any natural, és a dir, de l’1 de gener al 31 de desembre, independentment de la data en què es tramiti. La FEEC, tramita també una Llicència reduïda que cobreix els mesos des de setembre fins a final de l’any natural. Els preus i modalitats són els establerts per la FEEC. Tot i així, també es podrà tramitar una llicència de caràcter temporal per la durada de l’activitat.

El programa d’activitats de senderisme Piri, inclou la realització de rutes per muntanya en les quals, tant pel desnivell que se salva, la distància recorreguda o la dificultat del mitjà on es realitzen, es considera necessari que els participants disposin d’una certa experiència en la realització d’aquesta mena d’activitats i un estat físic acceptable, per la qual cosa és important evitar la realització d’activitats físiques i esportives si no tens l’estat de salut ni la condició física adequada. En cas de dubte, és important consultar amb el metge. S’aconsella que les persones que no practiquen activitat física i/o esportiva amb regularitat, es facin prèviament una revisió mèdica i/o una prova d’esforç.

Cal tenir l’equipament i el material adequat a l’activitat de senderisme que es realitzarà, segons l’estació i les condicions meteorològiques (calçat, roba d’abric, llum frontal, etc.)i preveient canvis de temps sobtats.

Abans de cada sortida, el participant haurà d’informar-se i entendre les condicions bàsiques per a anar la muntanya, l’itinerari i la seva interpretació (mapa, desnivell, distància, etc.). Ho farà a títol individual, o bé informant-se a través del responsable de la sortida. Tota la informació de la ruta estarà a disposició a la pàgina web del Piri.

Els participants que s’inscriguin a les excursions, es consideraran capacitats i responsables per realitzar aquestes excursions tant cognitivament com físicament.

Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats pels seus pares o tutors autoritzats per aquests.
La persona o persones responsables de la sortida es reserven el dret a suspendre o alterar parcial o totalment el recorregut per causa major (alertes meteorològiques, temporals forts de pluja o neu, temperatures extremes, risc d’allaus, etc.).

Preus

Els preus poden variar en funció de la ruta a realitzar. Els que no estiguin federats hauran d’afegir el cost de la llicència temporal que es pot tramitar a travès de la secció de Caminaires.

La inscripció i el pagament de l’activitat es realitzarà, exclusivament, des de la pàgina web del Piri, omplint totes les dades. La inscripció Ès individual.

CONTACTE

Altres Esdeveniments

It seems we can't find what you're looking for.

Uneix-te

Calendari de Esdeveniments

Dl Dl

Dt Dt

Dc Dc

Dj Dj

Dv Dv

Ds Ds

Dg Dg

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

Anem a fer enduro a Lo Podall!

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

2 esdeveniments,

V CURS PLANIFICACIÓ, ORIENTACIÓ I PROGRESSIÓ EN MUNTANYA HIVERNAL

2 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad