TRAIL

PRESENTACIÓ:

Som un grup de persones que ens agrada gaudir de la natura i de la muntanya corrents.

Correm al matí, a la tarda i a la nit, quan fa calor i quan fa fred, quan fa sol, quan plou o fa vent, sols o en grup, per plaer o per competir, ràpid o lent, al Maresme, al Pirineu i allà on trobem un turonet…correm, correm i correm… El perfil de les persones que formem la secció és ben diferent, gent que ve de córrer en asfalt i gent que tot just ha començat a córrer ara i els entrenaments estan adaptats a als diferents nivells. L’esperit de superació i la conseqüecio dels objectius fixats a l’inici de la temporada son les bases de la secció, sense oblidar el companyerisme, l’amistat i la diversió.

OBJECTIU: 

Els objectius de la secció es fixen a l’inici de la temporada amb l’entrenador i consisteixen en la participació en una cursa aproximadament cada dos mesos. La cursa, que tanca la temporada, és l’objectiu principal i per l’any 2018 és la trail de l’Aneto, que tindrà lloc al juliol a la Vall de Benasque. La participació a les curses no és obligatori.

ENTRENAMENTS, LLOC I HORARIS:

Els entrenament estan dirigits pel XXXX amb una amplia formació en els següents àmbits:

  • Acondicionador Físic Esportiu
  • Personal Trainer
  • Tacfit Fiels Instructor
  • Master Coach Functional Training
  • Estiraments
  • Quiromassatgista

El sistema d’entrenament es basa en una planificació anual amb uns objectius comuns, i una planificació setmanal dels entrenaments diaris. Hi ha 3 grups d’entrenaments dividits per objetius: A-B-C i cadascú disposa d’una planificació diferent amb la finalitat d’aconseguir l’objectiu del grup. Els objectius individuals de l’esportista i les recomanacions de l’entrenador determinen el grup d’entrenament. La temporada 20XX-20XX ha definit el següent horari d’entrenaments presencials per part de l’entrenador.

Dilluns, dimecres i divendres de 20:00 a 22:00h

Els dies d’entrenement ens trobem al Centre, encara que excepcionalment l’entrenador pot indicar un altre lloc de trobada.

CONTACTE: 

PREUS: 

Per pertànyer a la Secció Trail Piri, primer has de ser Piri.

La quota d’inscripció al centre és de 20€ anuals i 15€ de matrícula per als que s’apunten per primera vegada.

Pots pertànyer a la secció Trail sense cap cost addicional però si vols venir als entrenaments dirigits i tenir accés a les planificacions setmanals el cost és de 10 euros al més que s’hauran d’abonar en dues quotes semestrals de 60 euros.

NORMES DE FUNCIONAMENT: