(3-4 de juny 2022)

Des de la secció de muntanya del Piri, ens agrada promocionar formació bàsica en les diferents activitats de muntanya. En el 2019 vam fer l’últim curs d’orientació, ara, després de la pandèmia, toca el següent curs teòric i pràctic d’estratègies per curses d’orientació (Rogaine).

Farem un taller teòric i un pràctic d’estratègia, on l’Albert Herrero, expert en curses d’orientació ens ensenyarà com llegir el mapa i quines són les millors opcions per poder realitzar una bona Rogaine. L’Albert ha estat campió d’Europa en la modalitat Rogaine 24 hores i ha quedat primer en diverses Ultra Trails!

Aquest curs va dirigit a persones que busquen nous reptes i que vulguin millorar en la interpretació del mapa d’orientació i del terreny en aquest tipus de curses.

La sessió teòrica es farà el divendres 3 de juny a les 19 h de la tarda a les golfes del Piri. Cal ser puntuals.
I la sessió pràctica el dissabte 4 de juny de 10 a 13 hores.
Nombre màxim de participants: 14 socis Piri.
Preu del curs: 12 euros. (Activitat subvencionada pel Piri).

Responsables de la secció de Muntanya del Piri:
Tona Margarit & Joan Godet
Reserveu aquí la vostra plaça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad