Alberg del Pic de l’Àliga

Pirimarrecs, 21, 22 i 23 de gener del 2022

Aquesta activitat està pensada com a escoleta d’esquí pels marrecs. Això no vol dir que els grans no puguin esquiar,
però sí que l’activitat en sí està pensada perquè els nens i nenes puguin aprendre o perfeccionar el seu esquí.
Penseu que és una activitat en família, per tant llevat de l’estona que els marrecs estan fent classe d’esquí, la resta de
temps han d’estar amb la família.
Com veieu és una activitat que comença un divendres (tarda/vespre) i acaba un diumenge (després de dinar). El nostre allotjament amb pensió complerta serà l’alberg del pic de l’àliga Allà ens hi allotjaremi hi farem tots els àpats.
Com veureu els qui feu la inscripció, amb aquesta gestionem tant la pujada amb cremallera, com el lloguer de material si cal, com les classes d’esquí (veureu que es pot escollir un o dos matins de classe). L’estada però sempre és divendres a diumenge.
Pel què fa a les mesures COVID com veureu estarem fent servir uns serveis gestionats per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Xanascat, per tant seran rigurosos en la normativa, que caldrà seguir al peu de la lletra en tot moment. D’igual manera, en cas que alguna família hagi de cancel·lar la reserva per motius COVID li seran retornats els imports que hagi satisfet (sempre i quan presenti a Vall de Núria els documents que li demani).


  • Lloc: Vall de Nuria
  • Pernoctació: Alberg Pic de l’Âliga.
  • Preus: Segons servies contractats.
  • Data límit d’inscripció: 30/12/2021 abonant el 25%.

Aquí podreu descarregar-vos la fitxa de la sortida amb la informació dels preus.

I aquí l’enllaç per inscrivir-vos.

Més informació a pirimarrecs@piri.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad