Què proposem?
Des del Piri volem que els nostres fills i filles aprenguin a esquiar des de petits, no com nosaltres que ho vàrem fer de grans i amb prou feines sobrevivim una vermella. Per aquest motiu organitzem una sortida amb dos dies d’esquí amb instructor.

Es tracta d’una proposta d’activitat en família. Les classes d’esquí tindran una durada de tres hores cada un dels dos dies. La resta del temps els marrecs estan amb les seves famílies (o adults que els hagin acompanyat). Això no exclou que des del Piri puguem organitzar alguna activitat complementaria conjunta i que de fet intentem fer el màxim de grup possible.

On ho farem?
Després de buscar preus i disponibilitat a diferents estacions d’esquí properes hem escollit Núria, no només pel preu que ens oferia sinó pels seus espais i significació del lloc. Creiem que és un bon lloc per donar el tret de sortida a aquesta activitat que esperem tingui continuïtat els propers anys i al llarg de la vida dels nostres marrecs.

Quan ho farem?
Les classes d’esquí les farem el dissabte i diumenge 25 i 26 de gener. Però pujarem ja a Núria el divendres 24 (ens trobem a l’hora de sopar a l’Alberg). 

A tenir molt present els horaris de pujada del cremallera divendres (els dos darrers són 18:20 i 20:30 el darrer des de Ribes-enllaç, tot i que són horaris a dia d’avui, per tant cal que ho reviseu en dates més properes) 
I els de baixada diumenge (18:20 darrer cremallera que baixa des de Núria).

Com ho farem?
El principal objectiu d’aquesta activitat és que les nenes i els nens surtin d’aquest cap de setmana amb certa autonomia per moure’s sobre esquís. Això no treu que puguin també anar al parc lúdic, que els adults puguem esquiar també i que tots plegats fem molta gresca i xerinola. 

Per aquest motiu dissabte i diumenge després d’esmorzar, els marrecs faran una classe en grups de tres hores cada dia. Finalitzada la classe dinarem i a la resta de la jornada es podrà fer el què es vulgui amb les seves famílies i acompanyants.

L’allotjament serà en règim de dues pensions completes (entrada sopar divendres, sortida dinar diumenge) a l’Alberg del Pic de l’Àguila 

Quines edats?
A l’activitat hi pot assistir qualsevol persona tingui l’edat que tingui (a la taula de preus trobareu els imports segons franja d’edat). Però els grups de classes d’esquí estan marcats d’entrada per marrecs entre 5 i 13 anys (edat dates properes a la sortida). Pels nens i nenes de 4 anys hem pensat un tastet d’esquí de 2 hores, d’aquesta manera participaran també de l’esquí però no se’ls farà massa dur. Si teniu dubtes sobre les franges d’edats podeu escriure’ns a pirimarrecs@piri.cat . És important que les activitats dels diferents grups depenen del quorum que tinguem, per tant un cop feta la inscripció valorarem com queda la planificació final.

Quan costa?
Us afegim una taula amb tots els preus desglossats. Són preus de grups i per tant podria ser que segons el volum que acabem sent els puguem millorar una mica, però no ho podem assegurar i per tant posem el preu que tenim ara. 

En els propers dies obrirem un formulari a través del qual podreu escollir els serveis necessaris (tants adults, tants nens, tants forfaits, tants esquís, …) i fer-ne la paga i senyal. Tothom podrà escollir si necessita o no llogar material, si ja té una assegurança que li cobreix esquí o no, … però molt important només podem garantir disponibilitat i preu per aquelles inscripcions fetes en la fase inicial. Si després cal afegir algun servei podrà ser més car i complicat.

Altres temes a tenir en compte

  • Les places són limitades (per ordre d’inscripció).
  • La data límit per fer la preinscripció serà el dia 24 d’octubre (sempre hi quan quedin places).
  • Al fer la inscripció caldrà abonar l’import del 40% dels serveis que es demani.
  • La resta de l’import caldrà abonar-lo uns 15 dies abans de l’activitat.
  • En cas d’anul·lació El Piri només pot garantir la devolució que l’estació i l’alberg li retornin.
  • El parc lúdic de Núria es pot contractar en tiquets d’una hora de durada. A l’hora de fer la reserva es poden contractar tantes hores com es vulgui per qualsevol menor (en especial els petits, ja que els més grans segur que preferiran esquiar).
  • Totes les activitats i preus estan sotmesos a un quorum mínim al que esperem arribar.
  • Els preus poden variar lleugerament en funció de la revisió 2020 de l’estació.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad