Muntanya

V Curs iniciació a l’alta muntanya hivernal

18-19 de MARÇ 2023

Aquest any tornem a fer el curs de iniciació d’alta muntanya hivernal, i ja son 5 els cursos que hem fet des de el piri per promocionar la muntanya al hivern!!
Per tots aquells socis i sòcies que es vulguin iniciar en l’alta muntanya hivernal, en Nando Gel tècnic en alta muntanya , us ensenyarà com progressar per la neu amb grampons i piolets, com fer una auto detenció davant d’una caiguda , com interpretar les zones de perill d’allaus, com ens orientem i moltes altres coneixements interessants per començar a fer aquesta activitat amb uns coneixements mínims de
seguretat.
Nº de participans: 12 participants que omplirem per rigorós ordre d’inscripció.
Preu: Sòcies i socis federats : 65€ / Sòcies i socis No federats: 80€. El curs esta subvencionat pel PIRI.
Sessions teòriques: el dilluns 13 de Març de 19h a 21h i el dimecres 15 de Març de 19h a 21h en l’altell del Piri. Caldrà portar llibreta i bolígraf, brúixola i mapa alpina de la zona d’Ull de Ter. Les sessions teòriques son obligatòries per poder fer la pràctica.
Sortida pràctica: 18-19 de Març a Ull de Ter , pernoctarem al refugi Pastuira. El cost del refugi i el desplaçament va a càrrec de cadascú. El Piri té material a disposició dels socis ( piolets, grampons, DVA, sonda i pala) . Caldrà portar casc, bota de canya alta i tenir llicencia federativa en vigor o assegurança temporal de cap de setmana de la Federació.

Feu les inscripcions aquí
Responsable activitat: Secció de Muntanya Piri

Tags : cursmuntanya