Muntanya

Sortida al congost de Mont Rebei 14 de gener de 2023

La Masieta-Sta.Cecilia-Plana de Mont-rebei-Paret de Catalunya-Grau de l’Onso-Congost de Mont-rebei 14-Gener-2023

Nombre màxim de participants: 10 socis Piri.
Dificultat: Mitja- Alta. Practicants habituals d’excursions en alta muntanya amb l’habilitat necessària per vèncer els obstacles del camí. Cal tenir resistència física per aguantar un recorregut de 16 km per muntanya ambm un desnivell acumulat de 1100 metres.
Itinerari:
Sortida i Arribada : La Masieta ( 500 metres)
Desnivell acumulat : +1100 mts.
Punt mes alt: 1332 mts Punt mes baix : 500 mts
Distancia: 16 km Temps en moviment : 6h-7h Ruta: circular

Descripció de l’activitat:
Sortida de La Masieta (parc de Montrebei) direcció Corral de Sant Jaume, pujada cap a la plana de Montrebei , arribada a Altamiris i restes arqueològiques a Altamiris de Sols. Ermita de Santa Cecília – Pas de los Altimiris, la Portella (1138 metres) d’aquí cap al Serrat de les Banes ( 1.332 metres). Un cop al cim comencem a baixar tot buscant el grau de L’Onso. Per fer la baixada cal UN MÍNIN D’ EXPERIÈNCIA EN FER PETITES DESGRIMPADES CONTÍNUES, Arribem a la Plana de Lluís, refugi del Mas de Carlets i entrarem en el Congost de Montrebei per tornar un’altre cop a la Masieta..
Sortida del pàrking piscina de Vilassar de Mar a les 6h30 del mati , cal ser puntuals. Anirem en cotxe fins Pont de Muntanyana i farem parada de 30 minuts per fer cafè, esmorzar o entrepans per emportar. Sortida cap a congost de Montrebei , parking i inici del parc a La Masieta.
Material: Calçat adequat preferiblement bota de tresc de canya alta, roba d’abric, paravent, gorra, protecció solar, bastons de caminar si esteu acostumats a portar-los , llicencia federativa, aigua i menjar pel camí.
També si teniu, es convenient portar mapa de la zona ( Congost de Montrebei , editorial alpina 1:25000) i brúixola.
Cal estar Federat o fer-se la llicència temporal.

Preu soci federat: 3 euros
Preu soci no federat : 6 euros ( llicencia temporal d’un dia)

Responsables de la secció de Muntanya del Piri:
Tona Margarit & Joan Godet
Reserveu la vostra plaça aqui.