ESCALADA

PRESENTACIÓ 

Cal contextualitzar que el rocodrom del Piri es una “sala d’escalada” . Les diferències entre una sala d’escalada i un rocòdrom son bàsicament que que en el cas del Piri no hi ha vies d’escalada amb corda i per tant, no es fa us de material de seguretat com cordes i arnesos. L’ únic element de seguretat és el matalàs que cobreix tota la superficie del terra expessament dissenyat per amortiguar les caigudes sense cap problema, ja que l’alçada del rocodrom no supera els 4 metres, i per tant, les caigudes no representen cap perill. D’aquesta manera, els entrenaments son molt més divertits i més dirigits cap a la técnica, força i resistència.

OBJECTIU:

La secció d’entrenaments dirigits d’escalada del Piri te com a objectiu promoure, iniciar i perfeccionar l’esport de l’escalada a tots aquells socis que ho desitgin.

QUI POT ENTRENAR:

Tots aquells socis, partir dels 16 anys, que es vulguin iniciar o perfeccionar que tinguin uns mínims de condició física per com a mínim poder-se iniciar, es a dir, no pateixen cap malaltia ni cap lesió.

PREUS:

El soci del Piri que desitgi entrenar, ha de pagar la quota anual de dret a rocodrom (100 euros) + els 20 euros mensuals de dret a entreno dirigit.

HORARIS:

Tots els dimarts i els dijous de 20 a 22 hores.

DESCRIPCIÓ DE LA SECCIÓ I DEL SISTEMA D’ENTRENAMENTS DIRIGITS:

Actualment la secció d’entrenaments dirigits compta amb un grup heterogeni d’uns 16 alumnes amb edats compreses entre els 19 i els 49 anys, tot enmarcat dins d’un ambient familiar. El sistema d’entrenament utilitzat s’adapta a les necessitats de cada alumne, fent grups per nivells, per tant es personalitza l’entreno de manera tutelada seguint un ordre seqüencial: adaptació técnica, tonificació física, resistència, força i potència.

L’alumne pot escollir el sistema d’entreno (previ consell del tècnic) segons les seves possibilitats: entrenament de manteniment, de recuperació, de progressió, de rendiment.

Els alumnes més avançats que opten per fer rendiment reben una “graella d’entrenament” mensual on es descriu l’entreno que han de seguir amb un reajustament constant de les cargues i exercicis enmarcats dins d’un macrocicle d’entrenament totalment planificat.

CONTACTE: 

escalada@piri.cat

EXTRAESCOLAR ESCALADA  

Activitat adreçada a nen, nenes i joves d’entre 8 i 17 anys per iniciar-se de forma lúdica, i anar perfeccionant amb el temps, en el món de l’escalada.

Per la situació de pandèmia no disposem d’aoframent per acceptar més inscripcions.

Mentre les restriccions siguin vigents els joves escaladors entrenen un cop a la setmana, segons els horaris indicats més avall.

INSCRIPCIÓ A ACTIVITATS EXTRAESCOLARS D’ESCALADA Si voleu més informació o teniu dubtes, escriu-nos a escaladamarrecs@piri.cat

El preu de l’activitat són de 26 euros al mes.

HORARIS:

Dilluns, Dimarts, Dimecres i Dijous.

Primera hora: 15:30 a 16:45 hores.

Segona hora: 17:00 a 18:00 hores.

No us desanimeu els que vulgueu inscriure-us. Això acabarà aviat i hi haurà noves places per poder entrenar!!!

NORMATIVA DEL ROCÒDROM: 

– L’ÚS DEL ROCÒDROM ÉS EXCLUSIU ALS SOCIS DEL PIRI, EN LA MODALITAT “ESCALADORS”. ELS SOCIS DEL PIRI EN ALTRES MODALITATS EN PODEN FER ÚS, PAGANT 3 EUROS (CAIXA METÀL·LICA QUE HI HA A L’ENTRADA DEL ROCÒDROM).

– ESTÀ PROHIBIDA L’ENTRADA DE NENS MENORS DE 14 ANYS, NI TAN SOLS ACOMPANYATS D’UN ADULT. EXCEPTE QUE L’ADULT SIGUI L’ENTRENADOR DEL PIRI.

– CONTROLEU EL VOLUM DE L’APARELL DE MÚSICA EN HORES DE DESCANS DELS VEÏNS.

– ESTÀ PROHIBIT TREPITJAR ELS MATALASSOS AMB CALÇAT DE CARRER.

– NO ABUSEU DEL MAGNESI EN POLS I RASPALLEU ELS BLOCS.

– RESPECTEU LES INSTAL·LACIONS.

ESPECIFICACIONS: 

– EL PIRI ÉS DE TOTS, QUALSEVOL SUGGERIMENT, POSEU-VOS EN CONTACTE AMB EL VOCAL O ELS TÈCNICS D’ESCALADA.

– ELS JOVES DE 16 A 18 ANYS QUE FACIN ENTRENAMENTS AMB ELS ADULTS O AMB ELS NENS, NO HAURAN DE PAGAR LA QUOTA DE ROCODROM (NOMES PAGARAN ELS ENTRENAMENTS I LA QUOTA DE SOCI)

– HI HA 2 CRASH PADS DE PRÉSTEC