PIRIMARRECS

Els Pirimarrecs són els futurs socis que seguiran empenyent el Piri quan es facin adults. Aquesta secció va adreçada a les famílies que volen gaudir de la muntanya amb els seus fills i en companyia d’altres famílies amants de la natura. Els nens, si estan en una colla de companys de la seva edat, caminen molt més.

 

Ens regim pels següents valors:

1. La família. És una activitat destinada a compartir un espai comú entre pares, mares, fills i filles .

2. El respecte. Fomentem el respecte vers la natura i els companys.

3. La convivència. Convivim junts una estona amb gent diversa.

4. El coneixement de l’entorn. Complementem els coneixements sobre el medi que ens envolta.

5. L’estima pel medi ambient. Apreciem la naturalesa i deixem l’entorn millor de com l’hem trobat.

7. El fet de compartir. Gaudim en comú dels recursos i de l’espai natural.

8. L’amistat. Coneixem gent nova i fem nous amics.

9. La salut. Exercitem el cos i la ment en activitats a l’aire lliure.

10. La diversió. Participem de jocs en comú i gaudim realitzant-los.

Els Pirimarrecs fem aproximadament una sortida mensual i prenem part en diverses activitats organitzades pel centre. Les sortides són obertes al públic en general (no cal ser soci del centre excursionista, tot i que si veniu amb assiduïtat us convidarem a fer-vos-en).

Un cop l’any ens reunim per a planificar la temporada. L’organització de cada sortida ens la repartim entre les famílies. Procurem fer itineraris fàcils, aptes per a la canalla i, abans de cada sortida, distribuïm una fitxa amb les característiques de l’excursió i les edats recomanades. La majoria de sortides són de mig dia, tot i que de tant en tant, en fem alguna de cap de setmana.

Animeu-vos! Els pirimarrecs ens ho passem de meravella a les sortides, fem amics i aprenem a gaudir de la natura!

Contacte: pirimarrecs@piri.cat

Enllaç al CALENDARI 2021/22

Properes sortides

 • Sortida BTT per la Serra Litoral

  11-juny-2023

  Des del Piri ens dirigirem cap a Cabrils i prendrem un sender que ens portarà fins al Coll de Gironella en una pujada ben divertida. Una vegada al coll, ens aventurarem en un corriol singletrack fent ziga-zaga que ens baixarà fins a Òrrius. Des d’Òrrius emprendrem una petita pujada fins a la Plana del Fum abans de començar el descens per un corriol que ens portarà fins a Vallromanes. Un cop a Vallromanes, tindrem
  l’oportunitat de fer una parada per a menjar i recuperar energies si així ho desitgem.
  Aquesta última pujada que farem per una pista ens durà fins a Sant Mateu, passant pel Mirador de la Cornisa i admirant les panoràmiques del Maresme. Una vegada a dalt, començarem el descens per uns senders que ens conduiran cap Vilassar de Dalt, des d’on iniciarem el retorn cap a casa. Serà una ruta que combinarà tant pujades per senders com pista, i on la majoria de baixades es faran per corriols que són 99% ciclables. Esperem que la gaudiu!

  Data: 11 de juny a les 8:00
  Lloc de sortida: local del Piri (C/ Santa Eulàlia 140, Vilassar de Mar)
  Dificultat: Mitja. Pujades per pista sense gaire dificultat tècnica i baixades per corriols amb algun tram tècnic. Cal tenir experiència prèvia en BTT.
  Material obligatori: Telèfon mòbil, aigua, casc i roba adequada per a la pràctica de la bicicleta de muntanya. Cadascú també és responsable de portar eines i càmeres de recanvi.
  Recorregut: Vilassar de Mar – Òrrius – Mirador de la Cornisa.
  Distància: 36km
  Desnivell: 970m
  Temps: 3-4 hores
  Nº de Participants : 7 socis del Piri
  Inscripció

  Durant la ruta, tindrem l’oportunitat de fer una parada a Vallromanes per esmorzar i descansar. Serà una moment perfecte per recarregar forces abans de l’última pujada i gaudir d’una estona de convivència amb la resta de participants.
  Aprofitem per recordar-vos la importància de respectar les normes de seguretat durant la sortida, mantenint sempre un comportament responsable i vigilant pels altres. La seguretat de tothom és una prioritat per a nosaltres.
  Si teniu alguna pregunta sobre la sortida, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de btt@piri.cat o el canal de WhatsApp
  Estem emocionats d’organitzar aquesta sortida de BTT i esperem comptar amb la vostra presència. Prepareu les vostres bicicletes!
  Salutacions – Marc Saborit (vocal secció BTT)

Normativa de les sortides:

 • Recordeu que es tracta d’una activitat en família a la que no poden assistir menors en solitari i que els responsables dels menors són els pares, mares o tutors que els acompanyen.
 • Per tal de fer l’activitat amb el menor risc possible és obligatori seguir en tot moment les indicacions del vocal o família que la dirigeix. En cas de no fer-ho es considerarà que, en aquell mateix moment, es deixa de formar part de l’activitat organitzada.
 • Recordeu la importància de disposar d’una assegurança apropiada per l’activitat que realitzeu (Al Centre Excursionista Vilassar de Mar podeu tramitar la llicència federativa corresponent que inclou l’assegurança anual).
 • Participant en aquesta activitat enteneu les dificultats que comporta, informeu que disposeu del nivell que requereix i n’assumiu els riscos, així com declareu que el vostre estat de salut i de la vostra família permet realitzar-la sense dificultat.
 • Durant l’activitat es poden realitzar fotografies i vídeos per ser publicades a la web i xarxes socials de l’Entitat. La normativa LOPD de l’entitat la podeu trobar en aquest enllaç.