MUNTANYA

 

PRESENTACIÓ:

La secció de muntanya és la columna vertebral del Piri. L’objectiu d’aquesta secció és conèixer les nostres muntanyes més properes, però també ens motiva conèixer les més llunyanes, mai n’hi ha prou. Formem part d’aquesta secció els socis i sòcies del Piri, que ens agrada viure experiències en els entorns més remots del nostre país. No ens posem límits, fem sortides a la primavera, a l’estiu, a la tardor i a l’hivern. Totes les propostes són ben acollides, sempre i quan aquestes siguin afins a la secció. Principalment les sortides es realitzen en cap de setmana. Periòdicament ens agrada fer cursos de formació, per tal que el nivell no sigui un problema. Si t’agraden la muntanya i els reptes, aquí t’hi trobaràs com a casa.

NORMES DE FUNCIONAMENT:

Els requisits són; el respecte a l’entorn (la muntanya no ha de notar que hi hem passat), comptar amb el material de muntanya necessari (a la fitxa de cada sortida es posa quin material cal dur) i ser responsable d’un mateix pel que fa a la pròpia salut i els propis límits, doncs des de la secció indiquem la dificultat de la sortida i la sinceritat amb un mateix, en aquest aspectes, són imprescindibles.

CONTACTE:

Els responsables de la secció són la Tona Margarit i el Joan Godet. Per a més informació adreceuvos a muntanya@piri.cat.