Seccions

SECCIONS

Espai de trobada per la gent que fa BTT i “ximpleries” semblants dalt d’una bici.

Espai de trobada pels caminaires del Piri i també del que no són Piri, ni caminaires però que poden decidir, en un moment donat, de ser-ho.

Informació sobre els entrenaments a la sala d’escalada (que no rodòdrom) del centre.

L’any 2015 el Piri va crear un grup d’escalada amb nens d’alt rendiment.Durant els dos primers anys, aquest grup va assistir a totes les competicions que hi havia en l’àmbit federatiu amb l’obtenció de grans resultats.Els darrers anys, els nens van decidir centrar-se en la dificultat en roca, deixant a banda les competicions.Enguany la competició és opcional.

Els Pirimarrecs son els futurs socis que seguiran empenyent el Centre quan es facin adults. Aquesta secció va adreçada a les famílies que volen gaudir de la muntanya amb els seus fills i en companyia d’altres famílies amants de la natura. Els nens, si estan en una colla de companys de la seva edat, caminen molt més.

Disciplina i voluntat. Equilibri i respiració. Pràctiques setmanals de ioga per als socis del Centre Excursionista.

L’escència del Centre. El vincle d’unió. El pal de paller. La secció degana del Piri i la que segueix mantenint els valors del muntanyisme al Piri.

Aigües. Obertes o cobertes. Tant li fa. Es tracta de nedar acompanyat, de participar en trobades i de gaudir de l’aigua.

TRAIL

Informació sobre el Trail Running del Piri. Grups d’entrenaments. La secció més vinculada al Burriac atac organitza diferents activitats vinculades amb l’organització de la cursa i també organitza el Repte (el grup organitzat d’entrenament del Burriac Atac).

TRAIL-MARRECS

Informació sobre el trail marrecs, córrer per muntanya, per les nenes i els nens d’entre 6 i 13 anys i anar més enllà apropant-los a la muntanya en general.

TRIATLÓ

De moment, aquesta secció la tenim en Stand-by. 🙁