ROCÒDROM, ENTRENAMENT DIRIGIT

PRESENTACIÓ

Cal contextualitzar que el rocodrom del Piri es una “sala d’escalada” . Les diferències entre una sala d’escalada i un rocòdrom son bàsicament que que en el cas del Piri no hi ha vies d’escalada amb corda i per tant, no es fa us de material de seguretat com cordes i arnesos. L’ únic element de seguretat és el matalàs que cobreix tota la superficie del terra expessament dissenyat per amortiguar les caigudes sense cap problema, ja que l’alçada del rocodrom no supera els 4 metres, i per tant, les caigudes no representen cap perill. D’aquesta manera, els entrenaments son molt més divertits i més dirigits cap a la técnica, força i resistència.

OBJECTIU:

La secció d’entrenaments dirigits d’escalada del Piri te com a objectiu promoure, iniciar i perfeccionar l’esport de l’escalada a tots aquells socis que ho desitgin.

QUI POT ENTRENAR:

Tots aquells socis, partir dels 16 anys, que es vulguin iniciar o perfeccionar que tinguin uns mínims de condició física per com a mínim poder-se iniciar, es a dir, no pateixen cap malaltia ni cap lesió.

PREUS:

El soci del Piri que desitgi entrenar, ha de pagar la quota anual de dret a rocodrom (90euros) + els 20 euros mensuals de dret a entreno dirigit.

HORARIS:

Tots els dimarts i els dijous de 20 a 22 hores.

CONTACTE: 

?????

DESCRIPCIÓ DE LA SECCIÓ I DEL SISTEMA D’ENTRENAMENTS DIRIGITS:

Actualment la secció d’entrenaments dirigits compta amb un grup heterogeni d’uns 16 alumnes amb edats compreses entre els 19 i els 49 anys, tot enmarcat dins d’un ambient familiar. El sistema d’entrenament utilitzat s’adapta a les necessitats de cada alumne, fent grups per nivells, per tant es personalitza l’entreno de manera tutelada seguint un ordre seqüencial: adaptació técnica, tonificació física, resistència, força i potència.

L’alumne pot escollir el sistema d’entreno (previ consell del tècnic) segons les seves possibilitats: entrenament de manteniment, de recuperació, de progressió, de rendiment.

Els alumnes més avançats que opten per fer rendiment reben una “graella d’entrenament” mensual on es descriu l’entreno que han de seguir amb un reajustament constant de les cargues i exercicis enmarcats dins d’un macrocicle d’entrenament totalment planificat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad