1-2 de juny de 2019

Dificultat: PD ( si es té experiència amb piolet i grampons).

Desnivell: 1500 mts. Canal : 250 mts

Mapa: Editorial Alpina, Pica d’Estats-Mont-roig 1:25.000

Horari: Quanca-Refugi Mont-Roig 950m en 3’30-4’30h (segons on arribi la neu). Aproximació a la canal 45 minuts (250m). Canal i grimpada al cim 1h15 minuts (320m)

Participants: Obligatori targeta federativa, Màxim 8 persones.
Material tècnic : Piolet, grampons i casc, Bota hivernal , Para neus, Raquetes o esquís(opcional) .

Pernoctació: Refugi lliure. Per tant cal portar menjar , sac de dormir etc. Si som més de vuit caldrà portar alguna tenda.

Sortida: Dissabte mati a primera hora, arribada diumenge tarda vespre.

Descripció: Corredor curt i senzill per pujar a un gran cim catalano-occità: el Mont-roig. Més que un cim, el Mont-roig el podem considerar un petit massís, ja que té diverses puntes que tenen una altura molt similar, cosa que el fa identificable des de la llunyania. De les rutes que ens permeten arribar al cim la via normal s’emporta la palma, però és una muntanya que ens ofereix moltes possibilitats. Aquí us proposo una petita variant de la via normal estiuenca pujant pel corredor que separa les dues puntes principals, itinerari que normalment el podreu fer durant la primera meitat de l’any. Aquesta ruta demana fer més hores i desnivell el dia d’aproximació, que el dia de pujar al cim, on el refugi lliure de Mont-roig juga un paper important facilitant la partició de la sortida en dues jornades.

Organitza: Secció Muntanya Piri.

Feu les inscripcions a muntanya@piri.cat , i poseu nom i cognom, DNI, si esteu federats o necessiteu assegurança Federació cap de setmana i telèfon mòbil.

Responsables de l’activitat: Tona Margarit & Joan Godet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad