MuntanyaSKIMO

III CURS INICIACIO A L’ESQUI DE MUNTANYA

21-22  i 28-29 de Gener 2023

Sòcies i socis Piris des de la secció de muntanya!!

Com sabeu, el Piri amb el seu neguit per què les seves sòcies/s tinguin els nivells bàsics de seguretat i progressió en muntanya alpina, ofereix durant la temporada nival un curs d’esquí de muntanya!!

En Xavier González, Vicenç Sánchez i en Jordi Ferrer, tècnics en esquí de muntanya, us ensenyaran com progressar i com traçar itineraris amb els esquís de pujada, com utilitzem les pells de foca i les ganivetes, voltes “maria”, diferents tècniques en descens, com interpretar les zones de perill d’allaus, com ens orientem i molts altres coneixements interessants per començar a fer aquesta activitat amb uns criteris mínims de seguretat.
Per fer el curset es demana un nivell mínim d’esquí equivalent a baixar per pistes vermelles.

En el curs, hi ha un màxim de 12 participants que omplirem per rigorós ordre d’inscripció.
El preu és de 110 € pels federats i 150 € pels no federats.
El curset tindrà 1 sessió teòrica per parlar de material , dijous 19 de gener de 20 h a 22 h en les golfes del Piri. Caldrà portar llibreta i bolígraf. Les sessions teòriques són necessàries per poder fer la pràctica.
Les sortides pràctiques seran el 21-22 i el 28-29 de gener. Les localitzacions es decidiran la setmana de la sortida en funció d’on tinguem les millors condicions de neu per fer el curs.
Les pernoctacions es faran a cases rurals o refugis. El cost del refugi i el desplaçament va a càrrec de cadascú.
El Piri té material a disposició dels socis (piolets, grampons, DVA’s , sonda i pala, etc) que serà obligatori portar al curs a més d’un casc (pot ser de bici o escalada si no teniu d’esquí de muntanya) esquís de muntanya i botes d’esquí de muntanya.
Cal estar federat o tenir assegurança temporal de cap de setmana de la Federació.
El curs està subvencionat pel PIRI. Per tant, per poder participar del curs s’ha de ser soci.

Inscripcions aquí

Responsables de l’activitat: Tona Margarit, Jordi Ferrer i Joan Godet

Tags : cursmuntanya