Hola Piris!!

Aquest any tornem a fer el curs de iniciació d’alta muntanya hivernal!!

Per tots aquells socis i sòcies que es vulguin iniciar en l’alta muntanya hivernal en Nando Gel i en Xavier Gonzalez, tècnics en alta muntanya , us ensenyaran com progressar per la neu amb grampons i piolets, com fer una auto detenció davant d’una caiguda , com interpretar les zones de perill d’allaus, com ens orientem i moltes altres coneixements interessants per començar a fer aquesta activitat amb uns coneixements mínims de seguretat.

El curset té un màxim de 12 participants que omplirem per rigorós ordre d’inscripció i pel pagament de 20 euros en concepte de matrícula.

El curset tindrà 2 sessions teòriques, una el dilluns 25 de Febrer de 19h a 22h i una altra el dilluns 4 de Març de 20h a 22h a l’altell del Piri. Caldrà portar llibreta i bolígraf, brúixola i mapa Alpina de la zona d’Ull de Ter.

Les sessions teòriques són obligatòries per poder fer la pràctica.

La sortida pràctica serà el 9-10 de Març a Ull de Ter , pernoctarem al refugi Pastuira.

El cost del refugi i el desplaçament va a càrrec de cadascú. El Piri té material a disposició dels socis ( piolets, grampons, ARVAR’s, etc). El curs està subvencionat pel PIRI. Assegurança temporal de cap de setmana de la Federació per a qui ho vulgui.

Feu les inscripcions a muntanya@piri.cat , i poseu nom i cognom, DNI, si esteu federats o necessiteu assegurança Federació cap de setmana i telèfon mòbil.

Responsables de l’activitat: Tona Margarit & Joan Godet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad