SKIMO

Curs de tecnificació en descens, nivell alt, per a esquiadors de Muntanya

18-19 de març de 2023

Aquest any hem estructurat el curs de descens per esquiadors de muntanya en dos nivells. Donat que el nivell 1 es va fer els dies 4-5 de febrer, ara us presentem el curs de nivell 2.

El curs està enfocat a gent que practiquen esquí de muntanya, amb un nivell alt d’esquí: baixar sense problemes per qualsevol pista d’esquí en paral·lel / conduit.
L’objectiu del curs és optimitzar la tècnica de descens dels esquiadors de muntanya amb nivell alt per tal de millorar el rendiment en les baixades amb neu no tractada, corregir errors per millorar el nivell d’esquí i donar recursos per poder afrontar qualsevol situació quan es practica l’esquí de muntanya.
El curs serà impartit per un monitor d’esquí de la zona amb títol de tècnic d’esports de segon nivell (TD 2) i té un màxim de 7 participants que omplirem per rigorós ordre d’inscripció.
La sortida pràctica serà el cap de setmana del 18-19 de març a Baqueira-Beret. Degut a que es un curs de descens , aprofitarem la infraestructura de l’estació d’esquí per poder pujar de forma ràpida i practicar els descensos per pista i fora pista.
La pernoctació (Alberg Era Garona de Salardú, MP: 41’80€/dia), forfait (63€/dia) i desplaçament va a càrrec del cursetista.
Característiques del curs: El curs tindrà una durada d’una jornada completa el dissabte 18 de març. Les classes seran de 9 del mati fins a tancament de l’estació.
L’endemà es podrà triar en funció dels interessats si practicar els coneixements adquirits en grup a pistes o alguna altra opció escollida.

Lloc de trobada: Es definiran els punts de sortida divendres a la tarda a Vilassar o el punt de trobada el dissabte al mati a la mateixa estació d’esquí en funció de les possibilitats i recursos dels integrants del curs.
Preu de la inscripció: 75 €
El preu d’inscripció només inclou la formació. Serà imprescindible enviar un vídeo per verificar el nivell d’esquí.
Responsables de l’Activitat: Secció Skimo PIRI – Jordi Ferrer i Montse Bosch
Contacte: skimo@piri.cat
Inscripcions aqui.

Tags : curs