General

TRAIL MARRECS: OBERTES LES PREINSCRIPCIONS!

Activitat Extraescolar.

Per preinscripcions fes clic aquí (Formulari)

Nova Secció al Piri!!!

El trail, córrer per muntanya, es pretén acostar a aquest esport les nenes i els nens d’entre 6 i 13 anys i anar més enllà apropant-los a la muntanya en general. 

El joc serà el dia a dia de l’activitat. Adaptant el joc i la descoberta a cada franja d’edat i sobretot nodrint-la dels valors implícits de l’excursionisme i del fet de formar part d’una Entitat. 

El trail, com a fil conductor, s’anirà completant amb altres activitats com l’orientació, slackline, gimcanes, tot treballant sobretot la coordinació. 

La competició, no serà la finalitat però sí una part important de l’aprenentatge. Buscant la part d’equip i fent-la servir com un reconeixement a l’esforç individual i de grup. Cada franja d’edat té les seves distàncies i seran estrictament respectades dins del grup. 

Oferir una activitat esportiva, més enllà dels esports majoritaris, a tots els nens i nenes que ho desitgin. Tinguin l’edat i el nivell que tinguin. Tot tractant-los amb igualtat i oferint-los els mitjans d’entrenament més apropiats en relació a la seva experiència, capacitat i edat. 

Buscar els valors de l’esport: respecte, amistat, esforç, compromís, constància, autosuperació, aprenentatge i participació. 

Ajudar-los a créixer, buscant l’assoliment d’un nivell alt de satisfacció personal a nivell físic, mental i social. Fent de la convivència i el treball en grup el puntal de l’activitat.