IOGA FLOW

 

INFORMACIÓ SECCIÓ IOGA FLOW PIRI 2017

Ioga Flow (Ioga per a esportistes). La seva finalitat, és la de proporcionar als socis/es, una disciplina que complementi el seu esport. O que en sigui l’activitat principal. Grup iniciat el 29/04/15 pel soci Esteve Rodon, és a partir del maig del 2016 que es crea la secció després de constatar el gran nombre d’interessats en practicar la modalitat de ioga flow-vinyasa. Un ioga dinàmic, enfocat en la respiració (pranayama) i en l’equilibri. Es realitzen quatre pràctiques setmanals i tallers que ajuden a ampliar el coneixement de la disciplina.

HORARI:
Dilluns
19:30h (Flow)
Primer i tercer Dimecres de cada mes
18:15h (Hatha) 19:30h (Flow)

Segon i quart Dimecres de cada mes

18:15(Flow) 19:30h (Hatha)
Divendres
18:45h (Flow)

PREUS:
Quota trimestral de 30€

CONTACTE:
ioga@piri.cat

PAUTES, NORMES I INFORMACIÓ DE LA SECCIÓ DE IOGA

Per motius de dimensions de la sala, i de control de les pràctiques, el grup es limitarà a 80 inscripcions. Un cop arribat a aquest nombre, s’obrirà una llista d’espera, amb prioritat per el sòci/a Piri que ja estigui inscrit/a a alguna altra secció del centre, seguit del sòci/a que no sigui actiu en cap secció.
Els inscrits/es tenen dret a tres pràctiques setmanals, dilluns, dimecres i divendres, i a totes les activitats extres que realitzi la secció.
Els inscrits/es trobaran a la sala, material addicional per la realització de la pràctica (tacos i cintes), així com de 5 mats de reserva per aquells/es, que en un últim moment, l’hagin oblidat. Important portar el propi mat, i respectar i ordenar el material després de les pràctiques.
Les invitacions puntuals o proves de les pràctiques, tindran que ser sol·licitades al/la professor/a o al/la vocal.
Les pràctiques demanen puntualitat, i si no és possible, silenci i respecte en la incorporació a la sala.
Gaudir, respirar i relaxar-se!!!????