T'agrada l'esport?

Et consideres tot un Runner?

Tens entre 16 i 23 anys i t'agradaria gaudir de la natura mentre fas exercici amb els teus amics?

 

Doncs el nou grup de Trail per joves està fet per a tu! Som un grup de joves atletes que gaudim de l'esport a l'aire lliure. Comptem amb un entrenador professional per tal d'aprofitar al màxim els beneficis de les nostres sortides.

Et convidem a unir-te a nosaltres quatre cops per setmana (dos amb entrenador i dos sense) per tal de millorar la tècnica, el rendiment físic, la nutrició en èpoques de curses...

Aquests entrenaments es duran a terme a Vilassar de Mar o a Cabrera de Mar, més les sortides de muntanya. A més, es fixaran curses com a objectius, per exemple, la reconeguda cursa del Burriac Atac.

Per fer els entrenaments més divertits i per fomentar la constància s'obsequiarà la persona que més assistència tingui. També es faran sortides en BTT per aquells que ho desitgin els caps de setmana.

I tot això per només 10 euros al mes!!! No ho dubtis més i anima't!!!

Esperem que t' animis! 

 

Si vols més informació omple aquest formulari i contactarem amb tu.

logopeupagina

La web del Piri (i les que pengen d'ella) fan servir cookies per millorar el site la seva funcionalitat. Les cookies només s'utilitzen per funcions bàsiques com mantenir les definicions que hagis escollit.