Si et vols associar al Piri has de saber:

 • El primer cop, per inscriure’t com a soci\a del Centre, cal abonar una matricula de 15€ a més de la quota.
 • La quota social és anual i es gira durant el mes de febrer.
 • La quota social del centre és de 20€ si vols fer us del plafó la quota passa a ser de 20€ (social) + 100€ (ús de rocòdrom anual a pagar en dos rebuts, febrer i setembre).
 • Un cop hagis omplert aquest formulari, se't redigirà a la passarel·la de pagament per TPV. Si tens problemes escriu-nos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i mirarem de trobar una solució.
 • L’edat mínima per ser soci escalador és de 16 anys, caldrà portar una autorització paterna expressa per fer ús del rocòdrom.
 • Les altes bàsiques fetes a partir de l’1 de setembre tindran un cost del 50% de la quota anual. No hi haurà cap altra fracció d’import. Al moment de fer el pagament ja trobaràs el descompte reflectit. La quota d'escalador anual és de 120€ que es cobrarà en dues vegades, una al febrer (al girar les quotes generals) i una segona al setembre. En el cas de nous socis el primer import s'abonarà al moment de fer-se soci i la segona quota coincidirà amb la de la resta de socis escaladors (febrer o setembre). Recordar que aquells socis escaladors que no abonin les dues quotes anuals (120€ en total) se'ls donarà de baixa i en el cas de voler tornar a ser socis caldrà que abonin de nou la quota d'entrada.
 • Els nens i nenes de la secció infantil no paguen quota de soci\a. Però com a mínim un dels pares o tutors caldrà que sigui soci del Centre.
 • En el següent enllaç s'obrirà un formulari per informar de totes les dades del soci: Formulari Alta Soci
 • La matricula i la quota inicial s'han de pagar amb tarja de crèdit/dèbit en el següent enllaç: Pagament matricula i primera quota

  Heu de tenir en compte que no es formalitzarà l'alta de soci fins que s'hagi pagat la matricula i la primera quota.
  Les següents quotes es passaran mitjançant rebuts domicilats.

logopeupagina

La web del Piri (i les que pengen d'ella) fan servir cookies per millorar el site la seva funcionalitat. Les cookies només s'utilitzen per funcions bàsiques com mantenir les definicions que hagis escollit.