Gran Botifarrada

Gran botifarrada? Sí, sí, una GRAN BOTIFARRADA és la que t'oferirem a la platja de Cabrera de Mar el dissabte a la nit, tan bon punt vagin arribant els corredors de la Burriac Atac. I aquesta botifarrada no seria possible sense la gran col·laboració de tres establiments de Vilassar de Mar: Can Manel, Carns Montserrat i Stock de Carn. Aquestes tres xarcuteries del poble ens han donat les botifarres per la cursa i ja us podem avançar que estan boníssimes!!!

La unió d'aquests tres comerços per donar el mateix producte és un bon exemple a seguir. Ells han vist que del que es tractava era de beneficiar el poble, prescindint del que se sol prioritzar: la competitivitat, la rivalitat entre establiments. I en canvi, ells no ho han fet sinó que han demostrat que junts poden fer una gran esponsorització d'una activitat esportiva que també uneix al poble.

Des del Piri estem plenament d'acord amb el seu esperit. Gràcies!!!

Patrocinen:

Can Manel 2016carns-montserratStockdecarn
La web del Piri (i les que pengen d'ella) fan servir cookies per millorar el site la seva funcionalitat. Les cookies només s'utilitzen per funcions bàsiques com mantenir les definicions que hagis escollit.