Vine a animar!


animantcastelSi el teu amic, parella o familiar ja t'ha convençut perquè el vagis a animar durant la cursa, nosaltres t'ho posem fàcil perquè no et quedis sense forces i puguis animar i aplaudir com mai. I com ho farem? Doncs a dalt del Castell de Burriac (que estarà il·luminat per participar també de la festa) oferirem gratuïtament a tots els animadors xocolata desfeta de la pastisseria Can Falgueras de Vilassar de Mar. Què et sembla?

O si el que prefereixes és buscar un lloc estratègic del circuit perquè saps que allà t'agrairan seguríssim el teu suport incondicional, també hem elaborat la guia de l'acompanyant amb tot de punts calents on totes les persones que assistiu de públic us ho passareu geniall animant als corredors.

Descarrega't la guia des d'aquest enllaç: Guia de l'acompanyant

Ens veiem a la Burriac Atac!!!

Col.laboren:


falgueras120

Patrocinadors:Seat maresme
falgueras100El rebost de la julietteGRAMONATRANS
hokonutrisportpodobio
 tuga active wear 2017RiosRunningsportivatendo alta
anetoLOGO-AGRICOLA-NOUblanc80 la sonika
Can Manel 2016Carns Montserrat 1 daniDELPAGESACASA
 Logo Espinaler aplicribasmateu Sant Roc definitiu
logo FervicFarmacia-RocaLITORAL fine 
TheShopMoltologo-ignasi-pastisser

Entitats col·laboradores


Centre excursionista Cabrera Voluntarisadfclub-nautic-cabrera80Ssstrepids80diablesmansuets80LaTropa80nouvent80CARITAS80barato-veins80bricbarca
vilassar120aj-cabrils-120ajuntament-de-cabrera-de-mar-01Logo-Piscina-Vilassar120creuroja120Marca Catalunya120parc-serra-litoral120
 generalitatVdM logo 2016esportcatdiputacio-de-bcnFEEC120 UFEC-VERTICAL120
La web del Piri (i les que pengen d'ella) fan servir cookies per millorar el site la seva funcionalitat. Les cookies només s'utilitzen per funcions bàsiques com mantenir les definicions que hagis escollit.