Reglament Marrec Atac!

marrecatacwebcotxet1.Marrec ATAC! És una activitat no competitiva prevista per al dissabte 3 de setembre de 2016. És una activitat lúdica i esportiva que vol fomentar l’esport i la solidaritat entre els més petits aprofitant el marc de la cursa Burriac ATAC!

2.Atès que és una activitat no competitiva no hi ha guanyadors ni classificacions. Per tant no hi ha premis als primers que arriben.

3.Hi haurà tres sortides: Una a les 18.30h (adreçada a infants de 11 a 14 anys), la segona a les 18.45h (per als nens i nenes de 7 a 10 anys) i finalment la cursa per als més menuts a les 19.00h (de 0 a 6 anys) . A les sortides de les 18.30h i 18.45h els nens i nenes correran sols sense acompanyants. A la sortida de les 19.00h els nens/es és obligatori que participin acompanyats d'un pare/mare/tutor.

4.Hi ha tres circuits: Un d'aproximadament 900 metres (de 11 a 14 anys), un altre d'uns 600 metres (de 7 a 10 anys) i un altre d'aproximadament 300 metres (de 0 a 6 anys) . Tots els circuits estaran senyalitzats amb cinta plàstica i comptaran amb la col·laboració de voluntaris i policial local . Cal ser prudent i respectar en tot moment les indicacions i normes elementals.

5.És responsabilitat del pare/mare o tutor de cada participant que el nen o nena estigui en bones condicions físiques per a poder afrontar aquesta activitat.

6.L’activitat es desenvoluparà fins les 19.30 h. Transcorreguda aquesta hora es donarà per finalitzada.

7.La inscripció té un cost de 4 €. amb la totalitat dels beneficis es farà una donació a Càritas de Vilassar de Mar destinada al seu banc d’aliments.

8.La inscripció a aquesta cursa implica el coneixement i l’acceptació d’aquesta normativa i amb la signatura d’autorització a la participació queda exclosa l’organització de tota responsabilitat en cas d’accident, dany o lesió. Cada participant ha de dur i utilitzar el material i equip necessari i els elements de seguretat personal que consideri convenients.

 
Aquells participants que infringeixin alguna d’aquest es normes seran exclosos de l’activitat i, de la mateixa manera, si la infracció és produeix per qualsevol dels acompanyants dels participants.

D’aquesta activitat es faran fotos i enregistrament en video que poden ser exhibits als mitjans de comunicació del centre o altres sense finalitat comercial.

Patrocinen:


Can Manel cal tallcucaApropat80Pere-i-Angel-1Logo Espinaler aplicFarmacia-Roca
Canrocaultim80LECOAdvocats80Randac80Finques-ViserboherCarles Selva
CARITAS80
La web del Piri (i les que pengen d'ella) fan servir cookies per millorar el site la seva funcionalitat. Les cookies només s'utilitzen per funcions bàsiques com mantenir les definicions que hagis escollit.