Inscripcions Marrec Atac!!

BurriacAtac 2015 0056

2017.09.05
Les inscripcions estan tancades, no existeix cap possibilitat d'inscripció, de canvi o de modificació de dades d'un corredor a altre o de devolució.

2017.06.12
La inscripció es podrà fer a partir del 3 de juliol, i tindrà un cost de 4 €. La totalitat de la recaptació es destinarà al banc dels aliments de Càritas de Vilassar de Mar.

La inscripció és obligatòria i només es pot realitzar a on-line, a través d'aquest enllaç. No es faran inscripcions el mateix dia de la cursa. Inscripcions limitades a 500 participants.

Recollida de dorsals

Les samarretes i els dorsals es podran recollir físicament del 6 al 8 de setembre a la botiga que hagis escollit en el moment de fer la inscripció o el mateix dia de la cursa a la Plaça de l’Ajuntament.

  • Espinaler (Cami Ral, 1. Vilassar de Mar)

  • Carns Boher (Mercat Municipal. Vilassar de Mar)

  • Farmàcia Roca (c/ Montserrat, 1. Vilassar de Mar)

  • Edukem-nos (Avinguda Montevideo, 65, 2n-4ª.Vilassar de Mar)

  • CILF - Centre Integral de Logopèdia i Fonoaudiologia (c/Picasso, 23. Vilassar de Mar)

  • Plaça Ajuntament (el dia de la cursa)

NOTA PER A LES INSCRIPCIONS FETES A PARTIR DEL 20 D'AGOST: Les samarretes i els dorsals s'entregaran el mateix dia de la cursa, una hora abans, a la plaça de l'Ajuntament. Les talles es lliuraran segons disponibilitat.

Patrocinen:

traster vilassar logo webcucacilf 2017Pere-i-Angel-1Logo Espinaler aplicFarmacia-Roca

EDUKEMNOS logo webLECOAdvocats80Randac80Finques-ViserboherIndex

Col·laboren:

CARITAS80 Logo cap problema 9vents copisteriassstrepidstropa
La web del Piri (i les que pengen d'ella) fan servir cookies per millorar el site la seva funcionalitat. Les cookies només s'utilitzen per funcions bàsiques com mantenir les definicions que hagis escollit.