Reglament Burriac Atac!

reglament burriac atac 2016

El reglament que hauran de complir tots els participants a la cursa és l'establert per la FEEC per aquests tipus de prova (REGLAMENT CIRCUIT CATALÀ DE CURSES DE MUNTANYA).

La 13a cursa de muntanya Burriac Atac! es realitzarà el dissabte 9 de setembre. Aquest any es disputarà el Campionat de Catalunya individual de curses per muntanya. És per aquest motiu que la cursa es regirà pel reglament de les competicions de curses per muntanya 2017 de la FEEC (disponible a: http://www.feec.cat/competicio/reglaments-de-les-competicions/) i pel present reglament de la cursa.

La cursa tindrà 2 recorreguts diferents: un per als participants de la categoria cadet (13Km) i un altre per als participants de les categories júnior i absolut (21Km).  També podran inscriure’s a la cursa de 13Km les persones de les categories júnior i absolut però aquests no participaran a la classificació del Campionat de Catalunya individual.

Els Campionats de Catalunya individual de les categories júnior i absoluta es disputaran únicament a la cursa de 21 km.

El Campionat de Catalunya de la categoria cadet es disputarà a la cursa de 13 km.

La cursa de 21 Km  tindrà un desnivell positiu de 1200m aproximadament i la de 13 Km de 550m. Ambdues curses tindran dues classificacions: la classificació general de la cursa i la classificació del Campionat Catalunya individual. Les classificacions es faran per categoria d’homes i de dones per separat.

Per classificar-se al Campionat de Catalunya caldrà fer-ho amb la llicència anual expedida per la FEEC en la modalitat corresponent a les curses per muntanya.

CATEGORIES

S'estableixen les següents categories (masculines i femenines):

 1. Cadet: 15, 16 i 17 anys (anys 2002 - 2001 - 2000)

 2. Júnior: 18, 19 i 20 anys (1999 - 1998 - 1997)

 3. Absoluta: mes de 21 anys (a partir del 1996) distribuïts en les següents sub-categories:

 1. Sub-23: 21, 22 i 23 anys (anys - 1996 - 1995 - 1994)

 2. Sènior: d'entre 24 i 40 anys (anys del 1993 a 1977)

 3. Veterà: d'entre 41 i 50 anys ( anys - 1976 a 1966)

 4. Màster: mes de 51 anys  (a partir de 1967)

Les edats que defineixen les categories corresponents es compten per any natural d’edat i no per dia o mes de naixement. Per exemple, una persona que tingui 17 anys i faci els 18 a l’octubre participarà a la categoria júnior de 18, 19 i 20 anys ja que ha nascut l’any 1999).

L’organització de la prova, seguint les indicacions de la FEEC sobre distàncies i desnivells mínims i màxims per a cada categoria no permet participar a la cursa de 21 km a menors de 18 anys (a data 31 de desembre de 2017) ni a menors de 15 anys a la de 13 km. És a dir, només podran participar a la cursa de 21 Km les categories júnior i absoluta, (participants nascuts abans de l’any 2000). Així mateix, a la cursa de 13 km hi podran participar totes les categories.

Els menors de 18 anys, a data de la celebració de la prova, hauran de presentar de forma obligatòria l’autorització del pare/mare o tutor/tutora legal signada en el moment de recollir el dorsal .Aquesta autorització haurà de ser acceptada per l’organització abans de la cursa i obligatòriament haurà de tenir el format que es podrà descarregar des del web de la cursa en el següent enllaç:


autoritzacio_paterna_2017.pdf

PREMIS

L’estableixen els següents premis en relació a les categories anteriorment esmentades:

 • Cursa de 21km:

 • 3 primers/res de la classificació del Campionat de Catalunya de la categoria absoluta.

 • 3 primers/res de la classificació del Campionat de Catalunya de la categoria júnior.

 • 3 primers/res de la classificació general de la cursa.

 • Primer i primera classificada de la categoria júnior de la classificació general de la cursa.

 • Primer i primera classificada de la categoria sub-23 de la classificació general de la cursa.

 • Primer i primera classificada de la categoria sènior de la classificació general de la cursa.

 • Primer i primera classificada de la categoria veterà de la classificació general de la cursa.

 • Primer i primera classificada de la categoria màster de la classificació general de la cursa.

 • Premi especial sortida explosiva

 • Premi especial a la pujada més ràpida al Castell de Burriac

 • Premi especial Bartomeu Rabassa: primer i primera corredor/ora local (Vilassar de Mar, Cabrera o Cabrils).

 • Premi especial a l’equip més nombrós, excepte l'organitzador, el PIRI.

 • Cursa de 13Km:

 • 3 primers i 3 primeres de la classificació del Campionat de Catalunya de la categoria cadet.

 • 3 primers i 3 primeres de la classificació general de la cursa.

RECOLLIDA DE DORSALS

Les persones participants inscrites a la cursa com a federades estan obligades a presentar el DNI y la llicència de la FEEC, FEDME o altres federacions estrangeres adherides a la UIAA (Unió Internacional d'Associacions d'Alpinisme) o a la ISF (Federació Internacional de Curses per Muntanya) en el moment de recollir el dorsal i sempre que el jutge/essa, qualsevol membre del jurat o de l’organització li demani. Per tal de garantir la seguretat i cobertura dels i les participants l’organització també facilitarà una assegurança temporal per a l’esdeveniment.  


Només podrà recollir el dorsal i el xip la persona inscrita a la cursa amb la presentació del document d’identitat amb el qual es va inscriure. No s’acceptaran autoritzacions de cap tipus per a la recollida del dorsals i dels xips de cronometratge. El xip serà personal i intransferible i serà col·locat en el canell per l’organització en el mateix moment de la recollida. No es podrà entrar al parc tancat si la polsera que porta  el xip no està correctament col·locada o ha estat manipulada.

CONTROLS DE TEMPS

Existeix un control de pas fix al Turó de l'infern, bassa del senglar, monolit del castell de Burriac i al turó dels Oriols. També hi ha controls de pas volants no coneguts.

Per realitzar aquesta cursa es disposa d'uns temps màxims, aquests seran assolibles per la major part de participants i els trobareu publicats en les cartelleres el dia de la cursa. Fora d'aquests temps, l'organització no garanteix ni avituallament, ni el manteniment del circuit, ni la presència de col·laboradors/ores. Els corredors i les corredores que quedin fora d’aquests temps seran desqualificats/ades. Les persones que tot i no haver superat els temps de tall decideixin continuar corrent ho faran sota la seva única responsabilitat.

Els corredors i les corredores que decideixin retirar-se de la cursa ho hauran de comunicar al control més proper del lloc on es produeixi la retirada i arribar al punt final del recorregut pels seus propis mitjans, passant pel control d'arribada on lliuraran el xip.


SEGURETAT

Els circuits estaran degudament identificats i marcats amb cintes i cartells, especialment en aquells trams on els recorreguts d’ambdues curses se separaran. És responsabilitat de cada participant seguir el recorregut específic de cada una de les curses.

En les zones urbanes, tot i disposar de l'autorització i col·laboració de la guàrdia urbana i haver-hi col·laboradors, cal ser prudent i respectar en tot moment les indicacions i normes elementals.


És obligatori portar durant tota la cursa un llum frontal (o similar). Cal portar sempre el dorsal en un lloc visible, sense doblegar ni retallar, perquè els controls de pas el puguin validar. No es podrà prendre la sortida sense aquest element.

Part d'aquesta cursa transcorre per un entorn natural molt fràgil. Respecta'l, segueix el recorregut, les instruccions dels controls i utilitza els bidons d'escombraries que trobaràs en els avituallaments.


Donades les característiques tècniques d’aquestes curses es recomana a les persones participants que abans de decidir inscriure’s o realitzar la prova valorin les seves condicions físiques per afrontar-la de forma saludable.

Es recomana portar impermeable en cas de previsió de pluja.


DADES PERSONALS

Les persones participants al fer la inscripció permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits i donen el seu consentiment per tal que l'organització, per si mateixa o per terceres entitats, faci ús de les imatges de la prova per fer-ne promoció així com de les dades personals per al tractament informàtic amb finalitat exclusivament esportiva o promocional.

ACCEPTACIÓ

Les persones participants tenen l’obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

La inscripció a aquesta cursa implica el coneixement i acceptació d'aquesta normativa i exclou a l'organització de tota responsabilitat en cas d'accident o lesió. Cada participant ha de portar els elements de seguretat personal, cal recordar que la cursa és nocturna i per tant cal portar llum i elements que facilitin la visió del corredor/ora a vehicles o altres participants. Aquells que infringeixin alguna d'aquesta normes podran ser sancionats o expulsats de la cursa.

Tot allò que no estigui previst en aquest Reglament queda sota la decisió única de l’organització de la prova.

L'organització es reserva el dret d'anul·lar o canviar la data, horari i/o recorregut en cas de causa major i d'acord amb el jurat de la mateixa.

Patrocinadors:Seat maresme
Veri 1 tinta fons blau altahealthsystemfalgueras100El rebost de la julietteGRAMONATRANSEstrella Damm
HG Logohokonutrisportpodobio
 tuga active wear 2017 RiosRunningsportivatendo alta
aneto LOGO-AGRICOLA-NOUblanc80Riera Rabassa la sonika
Stock de carnCan Manel 2016Carns Montserrat 1Cal mamadaniDELPAGESACASA
mon iberic logoLogo Espinaler aplicribasmateu Sant Roc definitiu
logo FervicFarmacia-RocaLITORAL fine 
TheShopMolto 

Entitats col·laboradores


Centre excursionista Cabrera Voluntarisadfclub-nautic-cabrera80Ssstrepids80diablesmansuets80LaTropa80nouvent80CARITAS80barato-veins80bricbarca
vilassar120aj-cabrils-120ajuntament-de-cabrera-de-mar-01Logo-Piscina-Vilassar120creuroja120Marca Catalunya120parc-serra-litoral120
 generalitatVdM logo 2016esportcatdiputacio-de-bcnFEEC120 UFEC-VERTICAL120
La web del Piri (i les que pengen d'ella) fan servir cookies per millorar el site la seva funcionalitat. Les cookies només s'utilitzen per funcions bàsiques com mantenir les definicions que hagis escollit.