Reglament Burriac Atac!

reglament burriac atac 2016

IMPORTANT:
Els menors d'edat han de portar aquest document complimentat per a poder participar:

El reglament que hauran de complir tots els participants a la cursa és l'establert per la FEEC per aquests tipus de prova (REGLAMENT CIRCUIT CATALÀ DE CURSES DE MUNTANYA).

La Direcció de la cursa estableix les següents normes complementàries:

1.El circuit està marcat amb cintes.

2.Existeix un control de pas fix al Turó de l'infern, bassa del senglar, monolit del castell de Burriac i al turó dels Oriols. També hi ha controls de pas volants no coneguts.

3.En les zones urbanes, tot i disposar de l'autorització i col·laboració de la guàrdia urbana i haver-hi col·laboradors, cal ser prudent i respectar en tot moment les indicacions i normes elementals.

4.És obligatori portar durant tota la cursa un llum frontal (o similar). Cal tenir sempre el dorsal en un lloc visible perquè els controls de pas el puguin validar. No es podrà prendre la sortida sense aquest element.

5.La data de la cursa serà el dia 3 de setembre de 2016 a les 21:30h, sortida femenina i masculina conjunta. L'organització es reserva el dret d'anul·lar o canviar la data, horari i/o recorregut en cas de causa major i d'acord amb el jurat de la mateixa.

6.Part d'aquesta cursa transcorre per un entorn natural molt fràgil. Respecta'l, segueix el recorregut, les instruccions dels controls i utilitza els bidons d'escombraries que trobaràs en els avituallaments.

7.Per realitzar aquesta cursa es disposa d'uns temps màxims, aquests seran assolibles per la major part de participants i els trobareu publicats en les cartelleres el dia de la cursa. Fora d'aquests temps, l'organització no garanteix ni avituallament, ni el manteniment del circuit, ni la presència de col·laboradors. Es considerarà que el corredor que no els compleixi està fora de cursa.

8. Mitja hora abans de l'inici de la cursa, es realitzarà una explicació del recorregut i es donaran els consells necessaris als corredors.

9.Les categories de la cursa seran:
-Cadet: nascuts entre 1999 i 2001
- Júnior: nascuts entre 1996 i 1998
- Sub 23: nascuts entre 1993 i 1995
- Sènior: nascuts entre 1976 i 1992 
- Veterà: nascuts entre 1966 i 1975 anys
- Màster: nascuts entre 1965 o anteriors
- Absoluta: formen part d’aquesta categoria tots les participants de les categories anteriors diferenciats per homes i dones
Cada categoria té classificació femenina i masculina.

10.Els premis de la cursa seran: Tres primers General i primers Sènior, Júnior, Veterans i Màster (Cada categoria té classificació femenina i masculina), primers locals (femení i masculí), dos primers locals (femení i masculí) en assolir el Castell de Burriac, dos primers locals (femení i masculí) a la sortida explosiva, premi a la baixada més ràpida des del turó de l'infern A aquests premis se'ls poden afegir premis especials decidits per l'organització.

11.Els participants menors de 18 anys caldrà que portin una autorització dels pares o tutors al moment de recollir el dorsals.

12.Per garantir la seguretat i cobertura dels corredors, serà necessari disposar de la llicència anual apta per a la competició, expedida per la FEEC, FEDME o altres federacions adherides a la UIAA o a la FSA. També hi podran prendre part aquells corredors en possessió de la Llicència Temporal de la FEEC i els titulars de llicències de les federacions esportives que tinguin reciprocitat amb la FEEC (Triatló). L'organització facilitarà l'obtenció de la llicencia temporal.

13.És responsabilitat de cada corredor estar en perfectes condicions físiques per poder afrontar aquesta cursa.

14.Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa ho hauran de comunicar al control més proper del lloc on es produeixi la retirada i arribar al punt final del recorregut pels seus propis mitjans, passant pel control d'arribada on lliuraran el xip.

15.La inscripció a aquesta cursa implica el coneixement i acceptació d'aquesta normativa i exclou a l'organització de tota responsabilitat en cas d'accident o lesió. Cada participant ha de portar els elements de seguretat personal, cal recordar que la cursa és nocturna i per tant cal portar llum i elements que facilitin la visió del corredor a vehicles o altres corredors. Aquells corredors que infringeixin alguna d'aquesta normes podran ser sancionats o expulsats de la cursa.

16.Es recomana portar tallavent en cas de previsió de pluja.

17.En cas de decisió de la direcció de  cursa, el responsable de seguretat i els àrbitres de la FEEC, el recorregut alternatiu serà el que es mostra en el següent plànol:

circuit batac alternatiuAquest recorregut és el previst en cas que les rieres no permetin baixar fins a la platja. La línia vermella indica el tram de cursa i la verda el recorregut que hauran de fer els corredors, ja fora de cursa per arribar al pavelló, punt on s’haurà traslladat el punt de recepció dels corredors. Tot i això, si la situació ho exigeix, es poden retallar un o més trams de la cursa a criteri de la direcció de cursa, el responsable de seguretat i els àrbitres de la FEEC. En cas d’afectació d’altres trams, es podrien modificar altres trams del recorregut.

Patrocinadors:Seat maresme nutrisport6221 CACAOLAT LOGOTIPOS RGB 11
Veri 1 tinta fons blau altaGRAMONATRANSLogo Espinaler aplicanetoCilfASICS LOGO 2Stockdecarn
Estrella DammRiera Rabassadanicanpaambt80LOGO-AGRICOLA-NOUEl rebost de la juliette 
Fisio Júliala sonikaFisio VilassarFUBYlogo copisteria
palomarespodobio33 45 Restaurant webtendo altablanc80Fisio PauMoltoDELPAGESACASA
Can Manel 2016carns-montserrat
PocurulljuliettehokoSant Roc definitiu
 SBRblancoletrallenafalgueras100LITORAL fineHOLISTK VERDETheShop
Cal mamabotavaralogo FervicFarmacia-RocaribasmateuRiosRunningel sindicatcondis
Moratóestudi pilates Cal Tall 2016arizonalogo-ignasi-pastisser

Entitats col·laboradores


Centre excursionista Cabrera Voluntarisadfclub-nautic-cabrera80Ssstrepids80diablesmansuets80LaTropa80nouvent80CARITAS80barato-veins80bricbarca
vilassar120aj-cabrils-120ajuntament-de-cabrera-de-mar-01Logo-Piscina-Vilassar120creuroja120Marca Catalunya120parc-serra-litoral120
 generalitatVdM logo 2016esportcatdiputacio-de-bcnFEEC120 UFEC-VERTICAL120
La web del Piri (i les que pengen d'ella) fan servir cookies per millorar el site la seva funcionalitat. Les cookies només s'utilitzen per funcions bàsiques com mantenir les definicions que hagis escollit.