El Simulacre

simulacre2014El Centre Excursionista de Vilassar de Mar (PIRI) dóna l’oportunitat als tots els trailrunners que vulguin fer el traçat de la Burriac ATAC! de fer un reconeixement amb detall i sobre el terreny. Un entrenament que hem batejat com el Simulacre.

El Simulacre és obert a tothom. Tant als que tinguin dorsal per a la cursa, com pels que no participaran en la Burriac ATAC!

Per participar en el Simulacre només cal portar el teu material habitual de cursa i aigua o begudes isotòniques. És una oportunitat gratuïta.

Enguany el farem Dissabte 22 de juliol, comptarem amb la col·laboració de Rios Running   

A les 18:30 ens trobarem a la pista de basket del costat de l'ajuntament de Cabrera de Mar, ens organitzarem per grups i us explicarem com es desenvoluparà el reconeixement d'ambdós circuits i sortirem a les 19:00, no oblideu el frontal i mitjà d'hidratació.

Patrocinadors:Seat maresme
Veri 1 tinta fons blau altahealthsystemfalgueras100El rebost de la julietteGRAMONATRANSEstrella Damm
HG Logohokonutrisportpodobio
 tuga active wear 2017 RiosRunningsportivatendo alta
aneto LOGO-AGRICOLA-NOUblanc80Riera Rabassa la sonika
Stock de carnCan Manel 2016Carns Montserrat 1Cal mamadaniDELPAGESACASA
mon iberic logoLogo Espinaler aplicribasmateu Sant Roc definitiu
logo FervicFarmacia-RocaLITORAL fine 
TheShopMolto 

Entitats col·laboradores


Centre excursionista Cabrera Voluntarisadfclub-nautic-cabrera80Ssstrepids80diablesmansuets80LaTropa80nouvent80CARITAS80barato-veins80bricbarca
vilassar120aj-cabrils-120ajuntament-de-cabrera-de-mar-01Logo-Piscina-Vilassar120creuroja120Marca Catalunya120parc-serra-litoral120
 generalitatVdM logo 2016esportcatdiputacio-de-bcnFEEC120 UFEC-VERTICAL120
La web del Piri (i les que pengen d'ella) fan servir cookies per millorar el site la seva funcionalitat. Les cookies només s'utilitzen per funcions bàsiques com mantenir les definicions que hagis escollit.