Contacta amb nosaltres

Des d’aquest formulari podràs contactar amb l’organització de la cursa Burriac ATAC! i Marrec ATAC! Si vols contactar amb la gent del REPTE! millor que ho facis des del propi grup, però en cas de no sortir-te’n pots fer servir també aquest formulari. Però si vols contactar amb el Centre Excursionista Vilassar de Mar (en general) millor fes clic aquí.

En cas de problemes per utilitzar el formulari recorda que les nostres adreces de correu són:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. (per tots els temes relatius a Burriac ATAC! i Marrec ATAC!)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. (pels temes relatius al REPTE!)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. (per qualsevol altra cosa)
La web del Piri (i les que pengen d'ella) fan servir cookies per millorar el site la seva funcionalitat. Les cookies només s'utilitzen per funcions bàsiques com mantenir les definicions que hagis escollit.