Dia internacional de les dones

Dia internacional de les dones
Aprofitant la celebració del dia internacional de les dones fem una petita referència fotogràfica a les nostres pròpies pioneres.

Si en aquella època ja tenia mèrit aventurar-se dins...

Marxa de Regularitat 1955

Marxa de Regularitat 1955
Aquestes fotos que veiem corresponen a una Marxa de Regularitat per parelles celebrada un diumenge de primavera de l´any 1955 a Sant Quirze de Besora (Ripollès), en la que prengueren part tres...

Puigpedrós 1976

Puigpedrós 1976
La foto amb la que encetem la secció la situem uns 37 anys enrere, a la setmana santa del 1976. La foto en si està feta pels voltants de l’estany de Malniu, en una sortida que es va fer per aquelles...

Resum Històric del Centre Excursionista Pirenaic a Vilassar de Mar

Resum Històric del Centre Excursionista Pirenaic a Vilassar de Mar
El passat mes de març es presentà a la Biblioteca Municipal la nova revista "La Sénia del Rellotge. Revista de cultura de Vilassar de Mar i el Maresme".

En el primer número d’aquesta publicació...

El Piri visita Dalí

El Piri visita Dalí

Tres dies seguits aixoplugats en tendes de campanya al Montseny, sense poder fer res més que esperar la millora del temps i divagar molt, van donar a llum la idea d’anar a fer en un futur pròxim una...

L'arxiu del Piri

L'arxiu del Piri
La foto que avui us mostrem, i amb la que presentem el nou apartat de la web, de ben segur la coneixeu i la majoria de vosaltres la porta al damunt.

En els propers dies i de manera tant regular com...

Piris al Monblanc 1975

Piris al Monblanc 1975
L´any 1975, en Lluís Ferrés, en Ramon Martínez, en Joan Marsal i en Lluís Teruel vàrem anar a Chamonix per pujar el Montblanc.

Vàrem agafar el cremallera fins a Les Houches i d´aquí fins el...

logopeupagina

La web del Piri (i les que pengen d'ella) fan servir cookies per millorar el site la seva funcionalitat. Les cookies només s'utilitzen per funcions bàsiques com mantenir les definicions que hagis escollit.