Terres del Vi i del Cava

Aquest diumenge va començar el cicle de les marxes cicloturistes oficials a la secció Triatló. Terres del Vi i del Cava és la primera gran cita del calendari de la temporada, però el dia a Vilafranca del Penedès ens va jugar una mala passada. Ben be podia haver-se dit "Terres de la Pluja i el Fred". Està clar que la pròxima vegada que anem a Vilafranca serà per fer una calçotada..

Encara i que les prediccions meteorològiques deien que era una possibilitat alta, un bon grup de piris de la STP va decidir anar a mullar-se a la carretera.

La sortida estava prevista a les 8:00h i en l'estona prèvia no plovia, així que no estava clar que fer amb el xubasquero...comença la cursa i, com si el mateix Zeus hagués estat esperant, cau una turmenta que ens va enganxar fins al primer port. Portem 20km i ja estem absolutament mullats...durant tot el dia la pluja i el vent van ser constants, amb petites parades, just per que et treguis el xubasquero pensant que s'havia acabat i les passis canutes per tornar a posar-te'l una vegada ja t'has tornat a mullar.

281

Al marge de l'aigua, s'ha de dir que la cursa és molt maca, i fa honor al seu nom, terres del vi i del cava, doncs tot el recorregut passa per camps de vinyes en un paisatge típic de Vilafranca.

EL grup es va separar de seguida, en primer bloc, Xavi puig, Franky, Baena, Ian i Ivan, que van anar amb el cap de cursa tota l'estona, ajudats pels mossos que anaven re agrupant per un tema de perill. Hi va haver més d'una caiguda per la pluja, però en general es va aguantar força bé.

Franky va trencar el cable de canvi i com un campió va fer mitja cursa amb el pinyó petit, el que es podria dir un "entrenament de força" bestial... Puig va tirar i, com la arribada era en pla, la seva cabra el va portar fins a la 15ena posició de la general. Ivan va tenir rampes i es va quedar una mica enrere però tots van arribar molt junts fent un gran temps.

Un segon grup format per Ramon, Sergi Andrés, Fran, Francesc i Bosco vam sortir en bloc i vam anar pràcticament junts tota la cursa. En el segon port ens va enganxar el Lluis (com pedala el tiu) i després el Fran es va desviar cap a la Curta. Així vam encarar el final de cursa ja patint com uns animals. Sergi va punxar la roda i el Ramon el va ajudar, Francesc es va quedar una mica enrere amb el Lluis i jo vaig anar tirant amb unes rampes a les cames que anava cridant sol per les muntanyes.

Arribada més o menys junts, amb petites diferències i satisfets de fer una cursa dura, no pel seu recorregut si no per les condicions meteorològiques.

El tercer grup va ser el Miquel i la Bàrbara, que van fer la curta amb el Fran, i que van acabar igual de mullats que tots.

Gràcies a deu ens van regalar una ampolla de vi que va ajudar a que més d'un recuperés la temperatura després de la cursa...

En fi, un bon aperitiu per a Rutes del Montseny, el dia 14 d'abril, on ens espera una de les marxes més dures del circuit.

Moltes felicitats a tots i força piris!!!

Comentaris   

FirstClifton
#1 FirstClifton 24-12-2017 06:28
I have noticed you don't monetize your blog, don't waste your traffic, you can earn extra bucks every
month because you've got hi quality content. If you want to know how to make extra
$$$, search for: Boorfe's tips best adsense alternative

Escriure un comentari

Codi de seguretat
Actualitzar

logopeupagina

La web del Piri (i les que pengen d'ella) fan servir cookies per millorar el site la seva funcionalitat. Les cookies només s'utilitzen per funcions bàsiques com mantenir les definicions que hagis escollit.