RENOVACIÓ DE LLICÈNCIES FEEC

thumbnail CapturaBenvolguda/t sòcia/i,

A partir de demà dia 6 de desembre, fent click en el següent enllaç https://piri.playoffinformatica.com/activitat/2/inscripcio/nova i, també a partir del 12 de desembre a la secretaria del Piri, es podran renovar les llicències federatives. També per a fer-se-la per primer cop.

En un i altre cas, les llicències estaran disponibles en i el següent dia hàbil de la secretaria. Volem fer memòria que les llicències són efectives a partir de disposar-les en mà.

Podeu consultar les condicions de renovació 2018 en l'enllaç següent: https://www.feec.cat/wp-content/uploads/2012/12/Preus-carnet-federatiu-2018.pdf

Per qualsevol pregunta relacionada amb les llicències dirigiu-vos a: 

Secretaria del Piri: 

Horari de Dimarts i Dijous de 18,30 a 20,30 o bé envieu un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Secretaria
Centre Excursionista Vilassar


Escriure un comentari

Codi de seguretat
Actualitzar

logopeupagina

La web del Piri (i les que pengen d'ella) fan servir cookies per millorar el site la seva funcionalitat. Les cookies només s'utilitzen per funcions bàsiques com mantenir les definicions que hagis escollit.