12/11 Bolets - Cistell en mà

bolets
Aquest novembre us proposem anar a buscar bolets. Aquí teniu la fitxa i tota la informació. Recordeu apuntar-vos-hi si voleu venir.

Fitxa de l'activitatApuntar-se a la sortida


La llista per apuntar-se a una sortida s'obre aproximadament un més abans.
És obligatoria la lectura i comprensió de la fitxa de la sortida per tal de garantir que s'entén la dificultat de la mateixa. Cal recordar un cop més que l'adult que acompanya als menors és l'únic responsable d'ells (i d'ell mateix) i per això és important llegir la fitxa i entendre-la.
Cal indicar nom i cognoms de l'adult (pare, mare o tutor) que acompanyarà els menors durant l'activitat i se'n farà responsable.
A aquest correu enviarem qualsevol notificació prèvia a la sortida
Aquest telèfon caldrà portar-lo encès durant l'activitat. Serà l'utilitzat en cas de necessitat.
De disposar de l'aplicació whatsapp, aquest telèfon serà donat d'alta al grup (pondent-vos donar de baixa si voleu)
Nombre d'adults (majors d'edat) que vindran a la sortida
Nombre de menors entre 0 i 5 anys que vindran a la sortida
Nombre de menors entre 6 i 13 anys que vindran a la sortida
Nombre de menors entre 14 i 17 anys que vindran a la sortida
Indiqueu aquí si us falta tenda,vehicle o algun altre material pels campaments.
Indiqueu tambés si pujareu divendres o dissabte.
Llegir la normativa LOPD
- Recordeu que es tracta d’una activitat en família a la que no poden assistir menors en solitari i que els responsables dels menors són els pares, mares o tutors que els acompanyen.
- Per tal de fer l’activitat amb el menor risc possible és obligatori seguir en tot moment les indicacions del vocal que la dirigeix. En cas de no fer-ho es considerà que en aquell mateix moment es deixa de formar part de l’activitat.
- Recordeu la importància de disposar d’una assegurança apropiada per l’activitat que realitzeu (Al Centre Excursionista Vilassar de Mar podeu tramitar la llicència federativa corresponent que inclou l’assegurança anual).
- Participant a aquesta activitat enteneu les dificultats que comporta, informeu que disposeu del nivell que requereix i n’assumiu els riscos, així com declareu que el vostre estat de salut permet realitzar-la sense dificultat.
- Recordeu que cal ser puntual a la convocatòria de sortida i que no s'espererà a ningú que arribi tard segons l'hora marcada al lloc de convocatoria.Inscrits sortides i activitats vigents dels Pirimarrecs

Escriure un comentari

Codi de seguretat
Actualitzar

logopeupagina

La web del Piri (i les que pengen d'ella) fan servir cookies per millorar el site la seva funcionalitat. Les cookies només s'utilitzen per funcions bàsiques com mantenir les definicions que hagis escollit.